Center za rehabilitacijo, lepoto in dobro počutje N°11 | Dalmatinova ulica 11, 1000 Ljubljana | 070 490 190 | info@no11.si

Fizioterapija

Fizioterapija, ki jo izvajamo v Centru za rehabilitacijo, lepoto in dobro počutje N°11, deluje na živčno-mišično-skeletni sistem z namenom odpraviti njegovo zmanjšano funkcijo in na bolečine ter poškodbe, vključuje pa pregled, postavljanje diagnoze s prognozo, izvajanje terapije in svetovanje. Terapevtovo delo je osredotočeno na strukturo telesa (kosti, sklepi, mišice). Terapija je varna in naravna, zanjo je značilen skrben pristop k individualnim potrebam posamezne osebe v vseh fazah življenja od rojstva do starosti.

Masaže - Center za rehabilitacijo, lepoto in dobro počutje N°11
 • Fizioterapija

  Manualne terapije so del tradicionalne in uradne medicine. Sam termin manualne terapije je zelo širok in splošen ter zajema vrsto različnih terapevtskih tehnik. Manualne tehnike so namreč vse tehnike, ki se izvajajo z rokami, saj manus pomeni roka (Slovenski medicinski slovar).

  Terapije z aparaturami ali instrumentalna fizioterapija vključuje različne postopke, ki jih terapevt izbere na podlagi fizioterapevtskega pregleda. S temi tehnikami dosežemo zmanjšanje bolečine, zmanjšanje otekline, boljšo prekrvavitev mesta, ki ga obravnavamo, boljšo regeneracijo tkiva in hitrejše medcelično prevajanje.

  Fizioterapija - Center za rehabilitacijo, lepoto in dobro počutje N°11
 • Kinezioterapija

  Kinezioterapija je metoda rehabilitacije, s katero uporabljamo gibanje kot osnovno sredstvo v prizadevanju za izboljšanje porušenega zdravja oziroma za popolno ozdravitev.

  Kinesio taping - Storitve - Center za rehabilitacijo, lepoto in dobro počutje N°11