Ste si jo tudi vi zadali? Novoletno zaobljubo?

Navadno v začetku leta vložimo veliko pozitivne energije v nove športne izzive, ki smo si jih zadali v novoletni zaobljubi. Da bo pot do cilja lažja, poskrbite, da bo vaš zastavljen cilj jasen, realen in merljiv, za vse drugo pa bodo poskrbeli naši osebni trenerji z vadbami posebej prilagojenimi za vas.

Vadbe potekajo od 6.00 ure do 20.00 ure.

Da bo vaša motivacija še večja, smo v No11 pripravili za vas posebne ugodnosti, ki jih boste lahko izkoristili v mesecu januarju in februarju.

Če pa se boste do konca februarja odločili za nakup mesečne, večmesečne ali letne karte za vadbe v No11, vam podarimo še 20% popust na kozmetične storitve po vaši izbiri.

EMS vadba - Center za rehabilitacijo, lepoto in dobro počutje N°11 4 vadbe: 11% popusta
8 vadb: 22% popusta
V januarju in februarju
ugodneje do EMS vadbe!

EMS 20 vadba je zaradi tehnologije Elektro Mišične Stimulacije do 18X bolj učinkovita kot vadba v fitnesu. EMS vadba je popolna vadba za hujšanje.

Za zavidljive rezultate pa boste z EMS vadbo vadili le 20 minut na teden pod vodstvom naših strokovno usposobljenih trenerjev.

EMS cena? Ponujamo vam kar 11% popust na paket štirih EMS vadb. Paket osmih EMS vadb pa bo kar 22% ugodnejši. Ne odlašajte! Izpolnite novoletno zaobljubo in pričnite z EMS treningi takoj!

Skupinska vadba - Storitve - Center za rehabilitacijo, lepoto in dobro počutje N°11 8 vadb: 10% popusta
12 vadb: 23% popusta
Nad poškodbe in bolečine
s terapevtsko vadbo.

Ne odlašajte s sanacijo poškodb! Bolečino lahko sedaj ublaži terapevtska vadba za hrbtenico ali terapevtska vadba za vratno hrbtenico.

Pohitite in izkoristite mikavne popuste, ki vam jih na terapevtsko vadbo nudimo v januarju in februarju.

Na paket osmih terapevtskih vadb smo vam pripravili 10% popusta, na paket dvanajstih terapevtskih vadb pa kar 23% popusta.

Individualna terapevtska vadba - Center za rehabilitacijo, lepoto in dobro počutje N°11 Sedaj le 35 € / 60 min. Individualna športna vadba
z osebnim trenerjem za vse,
ki želite, da se vam načrt
vadbe popolnoma prilega.

Individualna športna vadba z osebnim trenerjem je popolna vadba, namenjena vsem, ki pri vadbi potrebujete malce motivacije in pomoči ter želite, da se trener posveti samo vam.

Osvojite gibe zdrave individualne fitnes vadbe, izboljšajte gibalne sposobnosti ter ublažite bolečine s pomočjo naših izkušenih osebnih trenerjev, ki vam načrt vadbe popolnoma prilagodijo.

Izkoristite priložnost in se prijavite na individualno vadbo z osebnim trenerjem po ekskluzivni ceni 35 eur za 60 minut, ki jih bodo naši trenerji posvetili samo vam.

Sedaj le 25 € / 60 min. Vadba v paru,
za gibanje in dobro družbo.

Razbijte svojo vadbeno rutino in opravite trening v paru, ki bo poskrbel, da boste okrepili telo v najboljši družbi. Vadba v paru je bolj zabavna, zanimiva, partnerja se lahko med seboj motivirata in spodbujata.

Vadba v paru se lahko izvaja kot vadba za začetnike ali napredna vadba. V paru boste vadili pa pod budnim očesom licenciranega osebnega trenerja, ki z osebnim pristopom in popolnoma prilagojenim vadbenim programom poskrbi za optimalno učinkovitost vadbe. Maksimalna kapaciteta so štirje vadeči, torej dva para.

Čas je, da poizkusite nekaj novega in razbijete vadbeno rutino. Prijavite se na vadbo v paru, pod vodstvom osebnega trenerja, sedaj po promocijski ceni 25 eur za 60 minut.