Celostni pristop k vašemu dobremu počutju

Center za rehabilitacijo, lepoto in dobro počutje N°11 je center pozitivnih energij in center strokovnjakov, kjer prepoznajo težavo, jo ovrednotijo in naredijo načrt za to, kako jo odpraviti. »Skozi enajst glavnih strategij rešujemo tako osebnostne stiske, stresna stanja in stanja po poškodbah ali boleznih kot tudi stanja, ko človek preprosto želi spremeniti stare navade in jih zamenjati z novimi, zdravimi in prijetnimi. Želimo, da vsak posameznik, ki k nam pride s težavo, to pri nas odpravi in odide ozdravljen oz. rehabilitiran,« pravi Andreja Merhar, lastnica in direktorica centra.

Izbrano ime ni naključno, saj bodo v centru, ki se odpre konec maja, poskrbeli za celostno rehabilitacijo človeka na enajstih pomembnih ravneh. »Poleg tega se center nahaja v središču Ljubljane, na Dalmatinovi 11, številka enajst pa je tudi mojstrska številka. V našem primeru gre za ekipo vrhunskih strokovnjakov, ki so vsak na svojem področju izredno dobro strokovno podkovani. Pri številki enajst gre tudi za dve podjetji, ki sta vsako zase zelo uspešni, skupaj pa edinstveni. Delujeta že dvajset let, zdaj pa sta združili znanja, izkušnje in moči ter zasnovali Center za rehabilitacijo, lepoto in dobro počutje N°11 s strokovnimi, varnimi in učinkovitimi rešitvami za posameznike. In to brez čakalnih vrst,« poudarja Andreja Merhar, lastnica in direktorica centra.

DVA PARTNERJA, DVE PODROČJI

V centru sta torej svoje izkušnje, strokovnost in sinergiji združila dva partnerja. Eden je že vrsto let dejaven na medicinskem področju, drugi pa na kozmetičnem in ker se njuna znanja odlično
dopolnjujejo, lahko kar najbolje poskrbita za celostno obravnavo in oskrbo posameznika. Za ustanovitev Centra za rehabilitacijo, lepoto in dobro počutje N°11 sta se odločila z namenom, da celostno pogledata na vsakega posameznika in mu pomagata premagovati stres z najrazličnejšimi tehnikami in terapijami, ki jih obvladajo strokovnjaki v centru. »Ugotovili smo namreč, da v Sloveniji še nimamo centra, ki bi tovrstno problematiko reševal na enem mestu. Če želi danes človek ugotoviti, kaj ga sploh muči, mora sam brskati po spletu, iskati po Sloveniji strokovnjake in velikokrat niti sam ne ve, kaj naj išče. Zato smo se odločili, da tu na enem mestu nudimo celotni pregled in zato tudi individualne rešitve,« pravi Merharjeva.


Več si lahko preberete v PDF članku